29 Temmuz 2010 Perşembe

Organik Tarım nedir?

Sebze ve meyveların eciş bücüş olmasına Organik Tarım denir. İhracatta beğenilmeyen tarım ürünleri, semt pazarlarında "Organik Tarım ürünü, gel" naraları eşliğinde satılır.

3 yorum:

  1. Organik tarım, organ nakline ihtiyaç duyan insanlar için doğal ortamlarda organ üretilmesidir. Genellikle şehirden, kent gürültüsü ve pisliğinden uzakta, bereketli köy topraklarında yapılır. Toprak o kadar bereketlidir ki ölülerimizi bile toprağa gömeriz belki bir ihtimal canlanırlar diye. Avrupa ise olaya bizim kadar duygusal yaklaşmayıp, işi bir sektör haline getirmiştir. Ölülerini aynı bizim gibi toprağa gömmekte fakat bunu tohumlama amacıyla kullanmaktadır. Zaten zombi filmlerinin ortaya çıkışı da organik tarımın gelişmeye başlamasıyla hemen hemen aynı dönemlere rastlar. Komplo teorisyenleri insanlığa faydalı her gelişmenin ardında bir bit yeniği aradıkları için organik tarıma da çamur atmakta gecikmemişlerdir.

    YanıtlaSil
  2. Şimdiye kadar laboratuvar ortamında yapılan ve organ naklinde çığır açan organ üretimi yakın gelecekte serbest müteşebüsler tarafından yapılmaya da başlayacak. Organik tarım tüm ülkede yaygınlaşacak.

    Çiftçiler bu sene ne eksem diye düşünürken çok dikkatli olmalıdır. Yanlış gübre kullanılan bir ayak tarlasının mahsulü sürekli leş gibi kokan ayaklara, tuzlu toprakta ekilen böbrekler daha kullanılmadan hastalıklı bir böbrek mahsulüne yol açabilir. Bu yüzden ehliyetsiz kişilerin Organik Tarım yapmasının önüne geçmek gerekir.

    Bu konudaki eğitim çalışmaları devam etmektedir. Ege Üniversitesi Tıp fakültesinin önümüzdeki yıl açacağı Organ Ziraati bölümü, aynı üniversitenin Ziraat Fakültesi ile aralarını açmış ve tartışmalar rektörlüğe kadar taşınmıştır. Tartışmaların ardında işleri sekteye uğrayacak olan organ mafyasının olduğu düşünülüyor.

    YanıtlaSil
  3. niki organ olan arkadaşların internet ortamında oynadıkları oyun sitilidir. genelde sulu şaka dediğimiz tarzda oyunlar olduğundan stil olarak çiftçi stili ağırlık kazanır. Bu arkadaşlar niklerini neden organ olarak seçerler sorusu zaman zaman bizi organ mafyasına karşı oyunlara yönlendirsede genelde bu arkadaşların oynadıkları oyunlar eğlendirirken güldüren ve öğretmeyen oyunlardır.

    Organik tarım stili aileler tarafından pek önerilmediği için şifreleme sistemleri ile genelde NİKİ ORGAN olan arkadaşlara yasaklanır. o zaman da çözüm inorganik tarım stili olarak belirlenir.

    YanıtlaSil